QUÈ ÉS EL SERVEI SPD?

El SPD és un mètode què s´utilitza a les oficines de farmàcia per facilitar als pacients la presa de medicació i són setmanals.

Aquest servei és ideal per pacients que no saben gestionar la medicació, què estàn a càrrec de cuidadors, que tenen pautes complexes o que estàn sota tractaments de màxim control com el Sintrom.
La nostra farmacèutica responsable del servei ens explica detalladament en 3 minuts tot el que has de saber sobre aquest servei.
Mira el nostre vídeo complert al nostre canal a YOUTUBE:

PIEL GRASA: Consejos para un buen mantenimiento

Lo primero que debes saber es que una  piel grasa se caracteriza por tener brillos  , justamente en la zona T ( nariz , barbilla i frente ), que es el lugar donde se localizan las glándulas sebáceas hiperactivas.  Además ,este problema  se ve acelerado en los meses de verano ,con un  aumento de la transpiración.

Este problema es mucho más común en jóvenes y  adolescentes y también en determinados estereotipos de piel , como el hispano, asiático y/o afroamericano.

Cómo reducir el problema?   Aunque ahora parece un problema ,lo cierto es que una piel grasa también envejece más tarde… Aquí te damos breves indicacione de cómo reducir estos brillos :

LIMPIEZA : Hay que limpiar la cara dos veces al día; mañana y noche. Usar una mascarilla que contenga absorbentes de grasa (caolín,arcillas …..) pero no abuses de la limpieza, pues podrías augmentar la actividad de los poros ,que producirían aún más grasa

TONIFICA: Aplica después de la limpieza un tónico que también elimine el exceso de sebo ,restos de impurezas y también de maquillage sin dejar de hidratar  la piel.

PROTEGE : No dejes de hidratar esa piel ,usando cremas hidratantes para reponer el balance  hídrico que la piel ha perdido durante la limpieza. Usa cremas de base acuosa , sin aceites y con factor de protección  solar.

HIDRATA:  Usa fórmulas no comedogénicas  que no aporten grasa  y manténganlos poros limpios .Puedes probar texturas de gel , acabando con polvos para dar efecto mate a la piel

GRIP vs REFREDAT: L’ ETERNA CONSULTA

Grip i Refredat són dos afeccions  d’orígen víric amb característiques particulars que ens ajuden a diferenciar-les entre sí :

CARACTERÍSTIQUES GENERALS:

GRIP: Febre Alta , Mal de cap i coll, Dolors musculars, Cansament, Tos seca, Ulls plorosos, Congestió, Destil.lació Nasal,

REFREDAT : Esternuts, Molta Tos,  Mocs més abundants,,  Mal de cap i coll

TRANSMISSIÓ

Totes dues afeccions són de molt ràpida propagació,escampant-se pels esternuts i la tos dels afectats

PREVENCIÓ

En ambdós casos, prendre suplements de vitamina C, Echinacea, Lactobacillus o altres tipus de defenses, ajuden al nostre sistema immunitari a preparar-se per lluitar contra aquest  tipus d’afeccions.

GRIP : En aquest cas la millor prevenció és la vacunació anual,sobretot en la gent afectada de patologies respiratòries i cardíaques cròniques,inmunodeprimits i gent que està en contacte quotidià amb els afectats

REFREDAT: Aquí no hi ha vacuna….cal menjar adequadament (verdures i fruites).

TRACTAMENT

En els dos casos es poden prendre antitèrmics /analgèsics pel malestar i la febre , beure líquids en abundància i, en el cas de la grip,el descans  és vital.

 

 

I RECORDEU…..EN CAP CAS, L’ÚS D’ANTIBIÒTICS ENS AJUDA…LES DUES PATOLOGIES SÓS CAUSADES PER VIRUS I NO BACTÈRIES ¡!!!!