PARAFARMÀCIA I MEDICAMENTS ONLINE - ENVIAMENT GRATUÏT 60€ COMPRA

Barcelona: Recibe tu pedido en 2h, llama e infórmate

  • WhatsApp
  • Facebook
  • Instagram
 Encàrrecs

Hola

T'ajudem a trobar els productes que necessites? Utilitza aquest formulari per indicar-nos les teves necessitats. Els nostres farmacèutics ho revisaran i t'enviaran un enllaç amb els productes que hauries de comprar ja introduïts a la cistella; només tindràs acceptar-los i fer el pagament. Si ho considerem necessari ens posarem en contacte amb tu, per això cal que ens informis del teu telèfon o correu electrònic.

Aquest sistema és únic i exclusiu de farmàcies. Només els farmacèutics poden assessorar i recomanar l'ús de productes de parafarmàcia o medicaments per a necessitats específiques. En temes de salut compra a botigues en línia de Farmàcia.
Cancel·la i torna

AUTORITZA aquest consentiment, amb base jurídica com a interessat, consentint la nostra política de protecció de dades personals, de forma inequívoca, en rebre tractament o béns i serveis de l'empresa propietat d'aquest domini, conforme al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa nacional aplicable (LOPD), se li informa que com a USUARI d'aquest lloc web, les seves dades personals, que directament ens proporciona, seran incorporats al fitxer o tractament amb les finalitats de: Informar-li sobre els serveis oferts per la nostra farmàcia, respondre a consultes sobre els nostres productes i serveis i prestar el servei de la tenda online o lloc web.
Sent el termini de conservació de les seves dades personals el de la normativa d'Hisenda Pública de cinc anys i els terminis establerts en la legislació d'aplicació als mateixos.
A qualsevol moment i de forma gratuïta, pot exercir els seus drets d'oposició, accés, rectificació o supressió, portabilitat, oblit, limitació del tractament, etc., en Farmacia Teide - c/ Teide, 6, 08031 Barcelona, Barcelona. O enviant un e-mail a: info@farmaciateide.es.
A qualsevol moment pot revocar aquest consentiment, així com presentar una reclamació, (si considerés que el tractament de les dades personals, no s'ajusta a les finalitats o és desproporcionat), davant l'autoritat de control l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Cl. Jorge Juan, 6 28001 Madrid. 901 100 099 - 912 663 517